Arbëri

Hoxhaj thotë se PDK-ja synon qeveri të vogël dhe efikase

Hoxhaj thotë se PDK-ja synon qeveri të vogël dhe efikase

Nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka shpalosur planin e partisë së tij për zvogëlimin e numrit të ministrive në Qeverinë e re të Kosovës.

Hoxhaj, përmes rrjetit social Facebook, ka thënë se Kosovës i duhen institucione efikase që kanë në prioritet jetën e përditshme të qytetarit dhe se PDK nuk do të lejojë më qeveri megalomane, por një qeveri më afër qytetarit.