Arbëri

Gashi: Duhet të shtohen projektet që kontribuojnë në rritje të punësimit

 

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit në dorëheqje, Kujtim Gashi, sot në kabinetin e tij në një ceremoni solemne ka bërë shpërndarjen e kontratave për Organizatat Jo-qeveritare që veprojnë si ofruese të trajnimeve me projektet e tyre që kontribuojnë në rritjen e punësimit përmes ofrimit të shërbimeve cilësore për punësimin e të rinjve të moshës 18-24 vjeç.

Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit këtë program e ka mbështetur financiarisht me 200 mijë euro.