Arbëri

Mosbesim i ndërsjellë për seancën e 22 gushtit

Mosbesim i ndërsjellë për seancën e 22 gushtit

Me zvarritje dhe vonesa është shoqëruar deponimi i nënshkrimeve të subjekteve parlamentare për shpërndarjen e legjislaturës së gjashtë të Kuvendit, më 22 gusht.

Me përjashtim të PDK-së, të gjitha subjektet e tjera kanë thënë t’i kenë dorëzuar nënshkrimet.