Arbëri

QUINT-i i bën thirrje Kosovës e Serbisë të rinisin bisedimet

QUINT-i i bën thirrje Kosovës e Serbisë të rinisin bisedimet
Foto: Ilustrim

Ambasada e Shteteve të Bashkuara dhe ajo e Francës, Gjermanisë, Italisë dhe Mbretërisë së Bashkuar i kanë bërë thirrje Kosovës dhe Serbisë të rinisin bisedimet.

“Kërkojmë nga të dy palët të shmangin veprime që do të pengonin një marrëveshje përfundimtare, e cila është e nevojshme për të dy vendet për të arritur integrim më të madh euro-atlantik dhe përfitimet përcjellëse”, thuhet në deklaratën e përbashkët të këtyre shteteve, transmeton KTV.