Arbëri

Injorimi i Quintit

Injorimi i Quintit

Kërkesa e Perëndimit për eliminimin e pengesave në dialog nuk ia ka ndryshuar qëndrimet lidershipit në Kosovë dhe atij në Serbi.

Nëpërmjet një deklarate të përbashkët, Quinti, të cilin e përbëjnë Shtetet e Bashkuara, Gjermania, Britania e Madhe, Franca dhe Italia, Prishtinës i ka kërkuar heqjen e taksave të vendosura ndaj Serbisë, ndërkaq kësaj të fundit ndërprerjen e fushatës për anulimin e njohjeve kundër Kosovës, shkruan Koha Ditore.