Arbëri

Veseli thotë se kandidon për kryeministër për një shtet ligjor e të drejtë

Veseli thotë se kandidon për kryeministër për një shtet ligjor e të drejtë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli pas seancës për shpërndarjen e Kuvendit, tha se vendi nuk do të dështojë dhe se në zgjedhje po shkojnë për të fituar Kosova.

Veseli tha se si kryetar i kuvendit të Kosovës ka ndërmarr të gjitha iniciativat ligjore në bazë të Kushtetutës së Kosovës që të ketë vendimmarrje për shpërndarje të kuvendit dhe shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme të cilin e bënë presidenti, transmeton kp.