Arbëri

Nisma dhe AKR zyrtarizojnë koalicionin parazgjedhor, Limaj shpall kandidaturën për kryeministër

Nisma dhe AKR zyrtarizojnë koalicionin parazgjedhor, Limaj shpall kandidaturën për kryeministër

Nisma Socialdemokrate dhe Aleanca Kosova e Re, pak çaste më parë kanë nënshkruar marrëveshje për koalicion parazgjedhor.

Ky është koalicioni i dytë, pas atij të AAK-së e PSD-së, që u bashkuan në një listë të vetme zgjedhor.