Arbëri

Hoxhaj: PDK pa koalicion parazgjedhor me partitë parlamentare

Hoxhaj: PDK pa koalicion parazgjedhor me partitë parlamentare

Zëvendëskryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, ka thënë se partia e tij nuk do të hyjë në ndonjë koalicion parazgjedhor me partitë tjera parlamentare për zgjedhjet e parakohshme më 6 tetor.

Hoxhaj ka thënë se partia e tij është e para sipas sondazheve të tyre dhe se “koalicionet parazgjedhore janë formuar për shkak të frikës ndaj PDK-së”.