Arbëri

Bytyqi presion Akreditimit për shtimin e studentëve në Mjekësi

Bytyqi presion Akreditimit për shtimin e studentëve në Mjekësi

Ministri në largim i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) është duke insistuar që të aprovohet vendimi i tij i muajit korrik për shtimin e numrit të studentëve në drejtimet Mjekësi e Përgjithshme dhe Infermieri në Fakultetin e Mjekësisë.

Në Agjencinë e Kosovës për Akreditim e kanë pranuar se Bytyqi është duke i bërë presion Këshillit Shtetëror të Cilësisë (Bordit të Agjencisë së Kosovës për Akreditim) që të aprovohet kërkesa e tij, shkruan sot Koha Ditore.