Arbëri

Krasniqi: Polarizimi politik reflektoi në punën e Kuvendit

Krasniqi: Polarizimi politik reflektoi në punën e Kuvendit

Legjislatura e fundit që nuk pati më shumë se dy vjet jetë u cilësua nga shumë analistë, por edhe vet deputetë, si shumë e dobët dhe pak efektive.

Si udhëheqëse e projektit për fuqizimin e rolit mbikëqyrës të Kuvendit ndaj Qeverisë, Jeta Krasniqi nga KDI, tha se polarizimi politik i cili ka ndodhur gjatë dy viteve të fundit është reflektuar edhe në punën e legjislaturës së kaluar.