Arbëri

Policia e arsimi në pesë komuna të rajonit të Ferizajt merren vesh për masat rreth sigurisë në shkolla

Policia e arsimi në pesë komuna të rajonit të Ferizajt merren vesh për masat rreth sigurisë në shkolla

Zyra Rajonale për Informim e Policisë në Ferizaj, përmes një komunikate për media njofton për marrëveshjen e policisë me subjektet arsimore të pesë komunave të rajonit të Ferizajt në lidhje me masat për rritjen e sigurisë nëpër shkolla.

Në njoftim thuhet se në kuadër të krijimit të partneritetit në mes të policisë dhe segmenteve të tjera të shoqërisë, drejtori i Drejtorisë rajonale të Policisë në Ferizaj,kolonel Emin Beqiri me stafin e tij zhvilluan dje një takim pune me drejtorët e drejtorive komunale të arsimit si dhe drejtorët e shkollave të mesme të pesë komunave të rajonit të Ferizajt.