Arbëri

S’ndalet Bytyqi, politizon edhe bordin e Universitetit publik në Ferizaj

S’ndalet Bytyqi, politizon edhe bordin e Universitetit publik në Ferizaj

Ndonëse është në largim, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT) Shyqiri Bytyqi është duke vazhduar me emërime politike në bordet e Universiteteve publike.

Një ditë më parë ai ka emëruar 3 anëtarë në bordin e Universitetit të Shkencave të Aplikuara (USHAF) në Ferizaj. Të emëruarit janë Samet Dalipi, Shaqir Ukshini dhe Fitore Neziri. Dy të parët janë pjesë e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK).