Arbëri

SHBA-ja insiston në heqjen e taksës, për dialogun me Serbinë kërkohet konsensus

Qeverisë së re, e cila pritet të formohet pas zgjedhjeve të parakohshme që do mbahen më 6 tetor, do t’i duhet të gjejë një zgjidhje për vazhdimin e dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.

Për këtë proces, kanë premtuar mbështetje Shtetet e Bashkuara të Amerikës, raporton KTV.