Arbëri

Kosova s’e harron 11 Shtatorin, në Prishtinë përurohet obelisku që përkujton viktimat

Viktimat e 11 shtatorit të vitit 2001 në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë përkujtuar edhe në Kosovë.

Në nderim të tyre, Policia, Zjarrfikësit dhe autoambulancat, ndezën sirenat dhe dritat e automjeteve të tyre, ndërsa Garda e Nderit e Policisë së Kosovës uli në gjysmë shtizë flamurin amerikan, raporton KTV.