Arbëri

Brenda dy javëve pritet shkëputja e kontratës Telekom-Z-Mobile

Brenda dy javëve pritet shkëputja e kontratës Telekom-Z-Mobile
 

Bordi i Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) pritet të marrë vendim së shpejti në lidhje me shkëputjen e kontratës ndërmjet operatorit Telekomi i Kosovës dhe operatorit Dardafon.net, përkatësisht “Z-Mobile”. “Vendimi do të merret brenda dy javëve”, ka thënë kryetari i Bordit të ARKEP, Kreshnik Gashi.

ARKEP tashmë ka konsultuar institucionet e tjera ndërkombëtare, për të mësuar se si duhet të veprojë në këtë rast të shkëputjes së kontratës mes Telekomit dhe Z-Mobile. Kryetari i Bordit, Kreshnik Gashi, për Radio Kosovën ka thënë se vendimi ka të bëjë me vazhdueshmërinë e shërbimit të konsumatorëve të cilët janë shfrytëzues të operatorit virtual Z-Mobile.