Arbëri

Gjyqtarët dhe prokurorët nga Kosova për përvoja në Minnesota

 

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovës ka bërë të ditur se disa gjykatës dhe prokurorë kosovarë kanë vizituar shtetin Minnesota, për të diskutuar më shumë rreth praktikave dhe strategjive sa i përket udhëzimit të dënimeve.

Sipas ambasadës, kjo vizitë kishte për qëllim zhvillimin, monitorimin dhe vlerësimin e mëtejshëm të dënimeve në mënyrë që të krijohet më shumë transparencë në Kosovë.