Arbëri

Është hequr tabela në Zubin Potok ku shkruhej “Republika e Serbisë” e “Krahina Autonome e Kosovës”

Foto nga Facebook-u i Ramush Haradinajt
 

Kryeministri i dorëhequr Ramush Haradinaj ka thënë sot se është hequr tabela e raportuar nga mediat që ishte vendosur në Zubin Potok.

Në këtë tabelë ishte shkruar “Republika e Serbisë” dhe “Krahina Autonome e Kosovës”.