Arbëri

Vendimi për heqjen e pezullimit të licencimit për ndërtimin e hidrocentraleve zgjon reagime

 

Në periudhë zgjedhjesh, edhe një vendim skandaloz e që ka ngjallur reagime të mëdha, ka ardhur nga Qeveria.

Këtë herë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, respektivisht ministri në largim, Fatmir Matoshi, vetëm përmes një sugjerimi, ka hapur rrugë që departamentet respektive të këtij dikasteri, t’i shqyrtojnë kërkesat për leje mjedisore për hidrocentrale.