Arbëri

PZAP brenda 72 orësh duhet të vendosë, PDK e LDK kërkojnë kthimin e numërimit në pikën zero

PZAP brenda 72 orësh duhet të vendosë, PDK e LDK kërkojnë kthimin e numërimit në pikën zero
 

Në Panelin për Ankesa dhe Parashtresa është thënë se në një afat ligjor prej 72 orësh, do të dilet me një vendim në lidhje me kërkesat e disa subjekteve politike për rinumërimin e votave.

Duke pretenduar se ka disa probleme teknike, PDK dhe LDK po kërkojnë kthimin e procesit të numërimit në pikën zero.