Arbëri

KMDLNj vlerëson se kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahirit, po i shkelen të drejtat e njeriut

KMDLNj vlerëson se kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahirit, po i shkelen të drejtat e njeriut

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut ka reaguar ndaj etiketimit që sipas tyre, mediat po i bëjnë kryetarit të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, pas një videoincizimi të publikuar ku pretendohet se dëgjohet zëri i vëllait të tij, S.T. dhe një personi tjetër, e në të cilën flitet për ryshfet.

Në një komunikatë për media, KMDLNj thekson se Tahirit po i shkelen të drejtat e njeriut përmes linçimit publik, ndonëse nuk është ngritur asnjë dyshim për përfshirje në këtë vepër penale.