Arbëri

Osmani takon diplomatët norvegjezë, këta i premtojnë ndihmë në dialogun Kosovë-Serbi

Osmani takon diplomatët norvegjezë, këta i premtojnë ndihmë në dialogun Kosovë-Serbi

Nënkryetarja e LDK-së, Vjosa Osmani, ka takuar diplomatët norvegjezë, Jens Erik Grondahl, Ambasador në Kosovë dhe Arne Sannes Bjornstad, Përfaqësues Special të Norvegjisë për Ballkanin Perëndimor.

Gjatë takimit diplomatët norvegjezë ritheksuan gatishmërinë e shtetit të tyre për të ndihmuar në procesin e dialogut Kosovë-Serbi, përkrah BE-së dhe shteteve të Kuintit.