Arbëri

Mali i Zi nis rrënimin e staneve të kosovarëve në kufi, shqetësohen banorët

Ramiz Gërvalla, për çdo vit, verën e kalon këtu në Bjeshkën e Ishtedimit. Ai dhe banorë të tjerë numërojnë dekada prej kur familjarët e tyre kishin ndërtuar stane në këtë bjeshkë, e cila gjendet në zonën kufitare me Malin e Zi.

Gervalla, këtë javë, e ka parë të rrënuar stanin e tij, gjë që e ka dëshpëruar shumë, raporton KTV.