Arbëri

Ahmeti i përgjigjet Zybës

Ahmeti i përgjigjet Zybës
 

Kryetari i Prishtinës dhe i PSD-së, Shpend Ahmeti i është përgjigjur ish-deputetit të Vetëvendosjes Salih Zyba që të martën kërcënoi Ahmetin me rrëzim nga posti i kryetarit të kryeqytetit dhe tha se “vendin ku do të jetojë ka të drejtë ta zgjedhë si Xhabir Zharku”.

Ahmeti në përgjigjen e tij ka thënë se s’ka synim azil në asnjë shtet e se s’ia ka frikën “kërcënuesve në asnjë rrethanë”.