Arbëri

AKK: Nënshkruhet marrëveshja për shfrytëzimin e adresave të Kosovës

AKK: Nënshkruhet marrëveshja për shfrytëzimin e adresave të Kosovës

Në vazhdën e bashkëpunimeve ndërkombëtare me kompani të mëdha dhe të rëndësishme në fushën e të dhënave gjeohapësinore dhe me qëllim që të dhënat e Agjencisë Kadastrale të Kosovës të shfrytëzohen jo vetëm në Kosovë por edhe jashtë saj Agjencia Kadastrale e Kosovës, respektivisht Kryeshefi i saj Ekzekutiv Avni Ahmeti ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me kompaninë “Here WeGo Maps” rreth shfrytëzimit të të dhënave të adresave zyrtare të Republikës së Kosovës nga “Here WeGo Maps”.

“Here WeGo Maps”, thuhet në njoftim, është njëra nga kompanitë më të mëdha dhe më të rëndësishme ndërkombëtare për teknologji web mapping dhe të navigacionit.