Arbëri

Grupi KOHA merr dy çmime për gazetari hulumtuese nga BE-ja

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN-HUB) ka mbajtur ceremoninë e ndarjes së çmimeve për “Shpërblimet e Gazetarisë Investigative të BE-së në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi”, me qëllim të festimit dhe promovimit të arritjeve të jashtëzakonshme të gazetarëve hetues në Kosovë.

Grupi KOHA në këtë ceremoni është shpërblyer me 2 çmime, nga 3 sa janë ndarë gjithsejtë.