Arbëri

Serwer mbështet reciprocitetin ndaj Serbisë të paralajmëruar nga Albin Kurti

 

Ish-diplomati amerikan dhe eksperti i çështjeve që ndërlidhen me Ballkanin Perëndimor, Daniel Serwer, shanset për të arritur një marrëveshje në mes të Kosovës dhe Serbisë përpara përfundimit të mandatit të presidentit Donald Trump në vitin 2021 janë të pakta.

Serwer shprehet se, megjithatë, nuk duhet nxituar për arritjen e një marrëveshje.