Arbëri

Ish-deputetët që “s’e kaluan pragun” dhe deputetët e rinj të legjislaturës së VII-të

Rezultatet përfundimtare e kanë nxjerrë liderin e Vetëvendosjes si më të votuarin në mesin e 5 kandidatëve për kryeministër.

Albin Kurti ka marrë më së shumti vota, gjithsej 183,868.