Arbëri

Mbrojtja kërkon që të hidhet poshtë aktakuza për rrahje deri në vrasje të gruas nga bashkëshorti

Ka vazhduar gjykimi ndaj Ilir Haxhiajt që akuzohet për lëndim të rëndë trupor që i kishte shkaktuar gruas së tij, e cila pastaj kishte vdekur nga plagët e marra.

Megjithëkëtë, mbrojtja e tij insiston se aktakuza duhet të hidhet poshtë krejtësisht dhe këtë kërkesë e kanë bërë edhe në seancën e së enjtes, raporton KTV.