Arbëri

Hoxhaj përsërit: PDK-ja do të punojë për të mirën e vendit, në opozitë

Hoxhaj përsërit: PDK-ja do të punojë për të mirën e vendit, në opozitë

Nënkryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se kjo parti do të jetë opozitë konstruktive.

“Partia Demokratike e Kosovës dhe unë si pjesë e saj, do të punojmë pa u kursyer në të mirën e qytetarëve dhe shtetit edhe duke qenë në opozitë në legjislaturën e re”, ka thënë Hoxhaj.