Arbëri

Fshehja “misterioze” e 27 sirianëve, afganëve e libianëve në garazhin e një ndërtese në Fushë-Kosovë

 

Mëngjesi i nëntë ditëve më parë nuk ka qenë i njëjtë për N. N. Rituali i shkuarjes në garazhin poshtë ndërtesës, ku jeton në Fushë-Kosovë, e ka zënë në befasi. Aty është ndeshur me një grup njerëzish, të cilët nga pamja e jashtme nuk i ngjanin me shtetas kosovarë, shkruan sot Koha Ditore.

Është afruar për t`i pyetur se kush ishin dhe përse gjendeshin në garazh.