Arbëri

Në 20 vjetët e fundit, 2500 kosovarë vdiqën në aksidente trafiku

 

Qarkullimi i shpejtë i veturave dhe mospërshtatja e shpejtësisë në rrugë, ka bërë që më shumë se 2 mijë e 500 persona të humbin jetën në aksidente trafiku, që nga paslufta.

Në përfundim të aktiviteteve për Ditën Ndërkombëtare pa Viktima në Trafik, nënkoloneli Jeton Rexhepi, drejtor i Divizionit të Komunikacionit nga Policia e Kosovës, tha se këtë vit janë regjistruar 97 viktima në komunikacion.