Arbëri

“Mos tentoni të punoni me viza turistike në Gjermani”

Foto: Shutterstock
 

Shpesh kosovarët që marrin viza turistike tentojnë të punojnë në Gjermani, por megjithatë janë ndeshur me autoritetet gjermane me ç’rast morën edhe dënime.

Lars Dippel, avokat për çështjen e migracionit në Gjermani tha se kosovarët që marrin viza për Gjermani dhe që ato janë turistike "mos të tentojë të punojnë pasi që është vepër penale".