Arbëri

Iku nga Kosova në SHBA për t’i shpëtuar luftës, iu bashkua ISIS-it dhe tani lutet për shpëtim nga “parajsa” e tij

Iku nga Kosova në SHBA për t’i shpëtuar luftës, iu bashkua ISIS-it dhe tani lutet për shpëtim nga “parajsa” e tij

Lirim Sulejmani shkoi ne SHBA refugjat për një jetë më të mirë, por u gënjye nga videot e propagandës dhe përfundoi ushtar i ISIS-it së bashku me gruan dhe fëmijët. Tani shpreson se do ta shpëtojë përsëri Amerika, duke mos e lënë në duart e ushtrisë së Asadit.

Kur ishte 23 vjeç, Lirim Sulejmani erdhi në SHBA si refugjat për t’i shpëtuar luftës në Kosovë.