Arbëri

4 mijë njerëz të angazhuar në ekipet e shpëtimit në Shqipëri

Foto: Reuters
 

Qeveria shqiptare ka angazhuar 4 mijë pjesëtarë në kërkimet për të mbijetuar tjerë në Durrës dhe Thumanë.

Sipas Reutersit, në mesin e 4 mijë njerëzve të angazhuar në kërkime janë mjekë, policë dhe ushtarë të shumtë, transmeton KTV.