Arbëri

Naçi premton shtëpi të re dhe pension prej 1 mijë eurosh për familjen Abazi në Gjilan

Naçi premton shtëpi të re dhe pension prej 1 mijë eurosh për familjen Abazi në Gjilan
 

Naçi premton shtëpi të re dhe pension prej 1 mijë eurosh për familjen Abazi në Gjilan

Humanisti nga Shqipëria Elvis Naçi ka njoftuar se familjes Abazi nga Gjilani e cila humbi dy djemtë e saj pas tërmetit në Durrës, do t’i ndërtohet një shtëpi e re.