Arbëri

Ambasadori Kosnett vizitoi ambientet e reja të Grupit Koha

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett, ka vizituar sot ambientet e reja të Grupit Koha.

Me këtë rast, ai është njoftuar nga drejtoresha menaxhuese e Grupit Koha, Flaka Surroi, rreth punimeve dhe organizimit të kësaj kompanie, e po ashtu në lidhje me angazhimet profesionale të njësive të këtij mediumi.