Arbëri

Deri tash, PZAP-i ka dënuar me 1,5 milionë euro partitë politike në Kosovë

Pavarësisht shqiptimit të gjobave që arrijnë vlerë e 1,5 milion eurove, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa vazhdon të përballet me vështirësi të shumta në aspektin e hetimi të keqpërdorimit të votës.

PZAP-ja ka treguar se kjo shifër e gjobave është shqiptuar ndaj partive politike gjatë proceseve zgjedhore 2009-2017, raporton KTV.