Arbëri

Pupovci: Përgjegjësia politike për gjendjen në arsim bie mbi Ministrinë, të rritet llogaridhënia

 

Njohësi i çështjeve të arsimit në vend, Dukagjin Pupovci ishte i ftuar në “Express Intervistën” në KTV me ç’rast u diskutua për rangimin e Kosovës në PISA.

Kujtojmë se nga testimet në PISA në matematikë, lexim dhe shkencë Kosova është në mesin e tri më të dobëtave. Vetëm Filipinet dhe Republika Dominikane qëndrojnë më keq.