Arbëri

Kurti: Sot 2 muaj që populli i Kosovës votoi për ndryshim, le ta ndërtojmë shpresën

Kurti: Sot 2 muaj që populli i Kosovës votoi për ndryshim, le ta ndërtojmë shpresën
Foto: Koha

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurit, ka kujtuar se sot janë bërë fiks 2 muaj prej zgjedhjeve të përgjithshme.

“Sot dy muaj më parë, populli i Kosovës votoi masivisht për ndryshim. Jo vetëm ndryshim retorik, por të vërtetë dhe ndryshim kuptimplotë. Një shkëputje nga e kaluara e korruptuar dhe humbur e udhëhequr për përfitime personale, drejt shpresës për një të ardhme bazuar në vlera dhe principe. Le ta ndërtojmë këtë shpresë”, ka shkruar Kurti.