Arbëri

Sot nis mësimin Universiteti i Tiranës

Sot nis mësimin Universiteti i Tiranës
Foto: Ilustrim
 

Universiteti i Tiranës nis sot mësimin pas pezullimit për shkak të tërmetit të 26 nëntorit.

Një ditë më parë, dekanët bënë publike akt-ekspertizën e Institutit të Ndërtimit për gjashtë fakultetet, përfshirë dhe rektoratin që i shpallë godinat të sigurta.