Arbëri

Haradinaj për Ushtrinë: Po ecim me hapa të sigurt

 

Një vit pas miratimit të ligjeve për Ushtrinë e Kosovës, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj e ka bërë një vizitë në Ministrinë e Mbrojtjes ku ka pranuar edhe raportin një vjeçar të punës, nga ministri Rrustem Berisha.

Haradinaj ka vizituar edhe klubin e oficerëve ku ka deklaruar se një vit pas miratimit të ligjeve, Kosova është në rrugën e duhur dhe po shkon në hapa të sigurt. Gjatë kësaj vizite, kryeministri ka ndarë edhe medaljen “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” për komandantin e FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama, i cili tha se janë që të kontribuojnë në misione paqeruajtëse.