Arbëri

Hoti: LDK-ja insiston në marrëveshje të balancuar me VV-në

Foto: Driton Paçarada
 

Marrëveshja qeverisëse mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës pritet të arrihet para datës 26 dhjetor kur edhe është caktuar seanca konstituive.

Se do të ketë një marrëveshje para datës së caktuar për seancën konstituive të legjislaturës së shtatë shprehet optimist anëtari i kryesisë së LDK-së Avdullah Hoti.