Arbëri

Kërkohet strategji për qasje ndaj zotimeve në Samitin e Berlinit

 

Bashkëpunimi i Shqipërisë me Serbinë dhe anashkalimi i Kosovës në nisma të ndryshme, është kritikuar nga zyrtarë të politikës vendëse.

Anëtari i Kryesisë së LDK-së, Avdullah Hoti, ka thënë se megjithatë, bashkëpunimi rajonal varet edhe nga raportet mes Kosovës e Serbisë, raporton KTV.