Arbëri

Prokurorja Hajdari e ndryshon aktakuzën për Grabovcin e Beqajn, shtyhet gjykimi për “Pronto”

 

Ditën kur pritej që 11 të akuzuarit të jepnin fjalën përfundimtare në rastin e njohur si “Pronto” prokurorja speciale Drita Hajdari, ka vendosur ta ndryshojë aktakuzën.

Ndryshimi është bërë në një pjesë të aktakuzës vetëm për dy të akuzuarit, Adem Grabovci dhe Besim Beqaj.