Arbëri

Sot mblidhet qeveria në detyrë

Foto: Koha/Arkivë
 

Kabineti qeveritar në detyrë në krye me Ramush Haradinajn, do të mblidhet të martën nga ora 13:00 për të shqyrtuar 10 vendime.

Vendimi i parë ka të bëjë me Draftin e Platformës Vjetore të Politikës së Intelegjencës dhe Sigurisë.