Arbëri

Kosova e ’19-s: Bllokada për rroga…

 

Pushimi dimëror zgjati më shumë më 2019.

Edhe 3 javë pas tij, mësimdhënësit nuk e kishin filluar mësimin dhe kishin hyrë në grevën e radhës në tentimin e tyre për të marrë rritje të re pagash.