Arbëri

Trafiku rrugor ndër “vrasësit” më të mëdhenj në Kosovë

Foto: Koha
 

Të paktën 100 të vdekur dhe mijëra të lënduar është bilanci i aksidenteve rrugore që është prezantuar nga Policia e Kosovës për vitit 2019.

Sipas raporteve të rregullta të policisë që publikohen pas aksidenteve, si dhe ekspertëve të komunikacionit, shkaqet më të shpeshta që çojnë në aksidente janë mosrespektimi i shenjave të komunikacionit, mospërshtatja e ngasjes së makinave me kushtet në rrugë dhe kushtet atmosferike, si dhe përdorimi i telefonit gjatë ngasjes.