Arbëri

GLSP: Joprofesionalizmi i treguar në rastin “Pronto” tregon mungesë interesi në luftimin e korrupsionit

 

Drejtësia Sot (Platformë e Grupit për Studime Juridike dhe Politike), përmes një reagimi për media ka shprehur shqetësimin për mënyrën e trajtimit të, siç thonë ata, njërit nga skandalet më të mëdha në Kosovën e pasluftës, të njohur si rasti “Pronto”.

Ata thonë se ky rast ka shkaktuar shqetësime dhe interesim të madh publik për shkak se, për herë të parë në Republikën e Kosovës, përmes medias janë zbuluar dhe publikuar veprimet dhe metodat e punësimit të disa individëve brenda grupeve të ngushta të interesit.