Arbëri

​Institucionet, jo transparente me mediat dhe shoqërinë civile

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Koha/Ilustrim
 

Gazetarët, shoqëria civile dhe Avokati i Popullit kanë deklaruar se institucionet publike po vazhdojnë të jenë jo transparente në ofrimin e informacioneve të cilat kërkohen nga gazetarët.

Marrja e një reagimi për një çështje të caktuar nga institucionet publike në vend po vazhdon të jetë sfidë ku pritja me javë për një përgjigje po e vështirëson punën e gazetarëve në informimin e publikut për çështje të caktuara.