Arbëri

Gjeneral Rama: FSK-ja tani është shumë më e trajnuar dhe përgatitur

 

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Rrahman Rama, ka bërë me dije se në vitin 2020 kjo forcë ka disa objektiva para vetës.

Ai ka thënë për gazetën “Epoka e re” se ky vit do të jetë më shumë i fokusuar në trajtimin dhe zhvillimin profesional të të gjithë njësive të FSK-së, duke marrë parasysh mandatin dhe misionin e ri